Davčni in finančni svetovalec
Telefon: 01 600 30 93
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Igor je davčni svetovalec s področja davka od dohodkov pravnih oseb, znotraj katerega se veliko usmerja na področje transfernih cen. Poglobljeno znanje s področja transfernih cen je pridobival z aktivnim delovanjem znotraj mednarodne revizijsko-svetovalne družbe na domačih in mednarodnih projektih za različne proizvodne in prodajne družbe, distributerje, storitvene družbe, finančne institucije ipd. ter rednim izobraževanjem na mednarodnih izobraževanjih. Na to temo je predavatelj na različnih seminarjih ter avtor mnogih avtorskih strokovnih prispevkov, objavljenih v monografijah in strokovnih davčnih revijah.

Svetovanje s področja transfernih cen je nadgrajeval s svetovanjem v zvezi s spremembami verige vrednosti. Sodeloval je tudi pri davčnih in finančnih skrbnih pregledih pri združitvah in prevzemih. Leta 2002 je diplomiral na Ekonomski fakulteti v Ljubljani.

Leta 2005 je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani prejel naziv magister znanosti. Na Ekonomski fakulteti deluje tudi kot zunanji sodelavec pri predmetu Javne finance.

Tekoče govori in piše angleško ter italijansko.


Nazaj na vrh strani